HJCH Barátpataki Napfény, az okos / 

HJCH Barátpataki Napfény, the clever

Napfény maximálisan gazdacentrikus, kiemelkedően tanulékony, okos, energikus, labda- és vízmániás. Kennelünk alapító szukája. Kiváló terelő ösztöne van, minden aktív és passzív időtöltésben társ. Ő a falka vezére, és erre a titulusra nagyon büszke. Játékos, ugyanakkor imád dolgozni, a tétlenséget nem szereti, de alkalmazkodik, ha nincs idő vele foglalkozni, csendben pihen. Hamvast örökít.

Napfény is maximally human-centric, extremely teachable, smart, energetic, ball and water fanatic. She is the founding female of our kennel. She has an excellent herding instinct and is a companion in all active and passive pastimes. She is the leader of the flock and is very proud of this title. She is playful, but at the same time she loves to work, she doesn't like idleness, but she adapts, if there is no time to deal with her, she rests quietly. She has ash descendant.

Születési idő/D.o.B.: 2020.06.03.

Apa/Sire: HJCH Barátpataki Kara (cifra/merle) Pat 0/0 HD-B

3XHPJ, Best Junior, Junior Klubgyőztes '19 (Junior Club Winner '19)

Anya/Dam: Gulakuti Arany Csengő (fekete/black) Pat 0/0 ED-0, HD-C

2xCAC, 2xBOS, R.CAC, HPJ, Legszebb szuka '14 (Best Female '14)

Marmagasság/Height: 43 cm (17 inch)

Egészségügyi szűrései/Health tests: HD-C, ED-0, Pat 0/0

Kiállítási eredmények/Show results: Hungaria Junior Champion '21, 2xCAC, R.CAC, BOB, BOS, 4xHPJ, 2xBest Junior, Hungaria Minor Puppy Grand Winner '20

Egyéb eredmények/Other results: terelési ösztönpróba kiváló (FCI-NHAT - excellent), karakterteszt kiváló (character test - excellent)

Almok/Litters: 

A alom (Litter A) - Királytanyai Nugát (fakó)/with Királytanyai Nugát (fawn)

B alom (Litter B) - Bükk-hegységi Avar (fakó)/with Bükk-hegységi Avar (fawn)

Gerjementi Fényes Mudi Kennel | Minden jog fenntartva 2023
Az oldalt a Webnode működteti Cookies
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el