KUTYÁINK / OUR DOGS

Kennelünknek jelenleg 4 tagja van, illetve emellett 2 kedvencként tartott kutyus is a család része. A mudik adatlapjai külön füleken találhatók. 

Our kennel has 4 mudis at this moment, we have 2 dogs more as pets. You can read about mudis on their own pages.


Rocky, az arisztokrata / Rocky, the aristocrat

A veterán kis yorkshire terrier, aki mindenkinek megmondja a magáét. Bár nagyon szereti elhinni magáról, hogy van szava a falkában, igazából nem veszik őt komolyan a mérete miatt, kivéve Tenkest, aki első perctől kezdve tiszteli. Rocky igazi terrier, harcos, makacs, imádja a kényelmet, de az egérfogásban is jeleskedik. Igazi úri ficsúr, sokszor hívjuk őt úgy, hogy a "gróf úrfi".

The veteran little yorkshire terrier who tells everyone what he has to say. Although he likes to think that he has a say in the flock, he is not really taken seriously due to his size, except for Tenkes, who respects him from the first minute. Rocky is a real terrier, fighter, stubborn, loves comfort, but also excels at catching mice. A real toff, we often call him "the Count". 

Születési idő/D.o.B: 2014.09.05.

Kicsi, az álomszuszék / Kicsi, the sleepy-head

2021 nyarán fogadtuk örökbe az idős csivava-tacskó mixet, aki azonnal az élre tört. Nehezen tudja megemészteni, hogy nem ő a főnök, határozott véleménye van mindenről, őt aztán nem lehet zavarni pihenés közben. Egyébiránt imádja a simogatást, a nagy sétákat és jól kijön a többiekkel. Az utcabeli cicák rettegjenek, de a mieinknek nincs mitől félnie, még a tányérjából is ehetnek.

In the summer of 2021, we adopted the old chihuahua-dachshund mix, who immediately took the lead. It's hard for her to understand that she's not the boss, she has a strong opinion on everything, and she can't be bothered while she's resting. On the other hand, she loves petting, long walks and gets along well with others. Street cats are afraid, but ours have nothing to fear, they can even eat from her plate.

Születési idő/D.o.B: kb. 2013 (ca. 2013)

Gerjementi Fényes Mudi Kennel | Minden jog fenntartva 2023
Az oldalt a Webnode működteti Cookies
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el